Sponsorships

100 dager igjen til OL og Paralympiske leker i Paris

Slik holder utøvere seg motiverte og overvinner utfordringer med små grep

En samtale med utøvere i Team Visa, Khaddi Sagnia, Topi Raitanen, Lasse Norman Leth og Birgit Skarstein.

Nedtellingen er i gang. Om 100 dager vil verden være vitne til åpningsseremonien for de olympiske leker i Paris, en feiring av idrett, kultur og medmenneskelighet. Vi tror de olympiske og paralympiske leker har kraften til å inspirere og forene verden, og det er grunnen til at Visa har vært stolt sponsor av de olympiske leker i nesten 40 år (siden 1986) og som den første globale partneren som signerte med den internasjonale paralympiske komité i 2003. Dyktigheten, motet og besluttsomheten til de olympiske utøverne vil være fenomenal, det samme vil deres ydmykhet og måte å inspirere på. Men hva skal til for å forberede seg til en slik monumental begivenhet? Hvilken lærdom kan vi lære av utøverne når vi selv står overfor tøffe avgjørelser og utfordringer? Hvilken rolle spiller motstandskraft når det kombineres med små metodiske skritt for å bane vei for stor suksess?

Paris 2024: En ny visjon for fremtiden

OL og de paralympiske lekene i Paris fokuserer på bærekraft, innovasjon og inkludering. Lekene vil introdusere breakdansing som en helt ny OL-gren, samt flere øvelser med blandet kjønn og urbane arrangementer for å appellere til et ynge og bredere publikum. Og ikke minst vil lekene være en plattform for sosial endring som skal fremme likestilling, menneskerettigheter og solidaritet.

Hvordan holder Team Visas nordiske utøvere seg motiverte?

Som offisiell partner for de olympiske og paralympiske leker, er Visa også stolte over å støtte de mer enn 130 utøverne som personifiserer Visas verdier om aksept, innovasjon og myndiggjøring. Mens verden nå forbereder seg på å være vitne til årets mest etterlengtede sportsbegivenhet, lurer mange på: Hvordan takler utøverne presset, forventningene og hindringene som dukker opp underveis? Og hva kan vi lære av dem når det gjelder å holde seg motivert og overvinne motgang i våre egne liv?

For å få svar på disse spørsmålene har Philip Konopik, Regional Managing Director i Visa, snakket med fire kvalifiserte OL-utøvere fra det nordiske Visa-teamet som var veldig ivrige etter å representere landene sine i Paris i sommer. Utøverne som ble intervjuet var Khaddi Sagnia, en svensk lengdehopper som vant bronse ved innendørs-EM i 2021; Topi Raitanen, en finsk stavhopper ble europamester i 2022; Lasse Norman Leth, en dansk syklist som har vunnet fem medaljer i ulike OL; og Birgit Skarstein, en norsk roer og langrennsløper som har flere verdenscuptitler under beltet.

Klikk på videoen for å høre mer om hva utøverne har å si om kraften av små, systematiske skritt for å holde seg motivert og overvinne utfordringer i jakten på sine store mål.

Bli bedre kjent med Birgit Skarstein her:

 


 

 

Khaddi Sagnia er lengdehopper og er klar for sommerens leker i Paris:

 


 

 

Lasse Norman Leth fra Danmark har allerede fem medaljer fra OL, men jakter flere:

 


 

 

Den finske stavhopperen Topi Raitanen jakter edelt metall i Paris: 

 


 

 

Tag: Team Visa