Visa. Akseptert over hele verden.

Noen ting blir annerledes når du drar utenlands. Det gjør ikke nødvendigvis måten du betaler på.

Visa kan brukes på over 40 millioner steder og i 400 000 minibanker over hele verden. Uansett hvor du skal, så er det godt å vite at du kan bruke kortet på samme måte som hjemme.

Skaff deg Visa Travel Tools - appen

Last ned appen

Flere tips før du reiser

Husk! Betal i lokal valuta

Hvis du bruker kortet til å betale for noe eller ta ut kontanter der du er, kan det hende du blir spurt om du vil betale i lokal valuta eller norske kroner. Ved å velge den lokale valutaen får du vanligvis den beste valutakursen og unngår skjulte avgifter. **

Bestill på forhånd

Bruk kortet til å bestille flyreiser, hoteller og leiebiler. Kortet beskytter deg mot svindel. I motsetning til kontanter kan dessuten kortet erstattes hvis det mistes eller blir stjålet.*

Du behøver ikke stri med kontanter

Når pengene ligger i kortet, slipper du bryderiet med unødvendig store kontantbeløp, både før og under ferien. Du kan også se eventuelle avgifter for å bruke kortet, i motsetning til de skjulte kostnadene som kommer når du tar ut kontanter på et et vekslingskontor.

Uansett hvor du er, kan du finne en minibank ved å klikke her

Finn nærmeste minibank

Du kan bruke Visa-kortet til å ta ut kontanter på rundt 400 000 minibanker over hele Europa.

Flere grunner til å betale med Visa når du er på ferie.

Du behøver ikke bekymre deg om penger

Betaling med Visa i utlandet er trygt og du er beskyttet mot svindel, tap og tyveri*. Visa samarbeider med bankene og bruker toppmoderne svindelregistreringssystemer og døgnaktive team for å beskytte dine Visa-kort og betalinger.

Hvis Visa-bankkortet eller kredittkortet ditt blir brukt på ulovlig måte på turen, kan du få pengene tilbake*. Hvis du mister eller blir frastjålet kortet, kontakt banken, så vil de ordne med et erstatningskort eller hjelpe deg med en nødoverføring av kontanter*.

Ro i sjelen

Når du betaler med Visa, kan du gjøre det trygt, og uten den unødvendige risikoen forbundet med ha på seg store summer i kontanter.

Enten du handler på nettet eller reiser utenlands er kjøpet ditt beskyttet over hele verden når du bruker Visa-kortet til å betale for varer eller tjenester. Hvis du kjøper defekte eller skadde varer eller hvis en tjeneste eller vare du har betalt for ikke leveres, kan du få pengene tilbake gjennom banken*.

Undersøk valutakurser

Det er alltid lurt å vite hva de beste valutakursene er når du skal ut å reise. Bruk valutakalkulatoren nedenfor til å se hva valutakursen er nå.

Du har kontroll over utgiftene

Ved å bruke Visa-kortet får du bedre kontroll over utgiftene og kan tydelig se hva alle ting koster. Du kan også se eventuelle avgifter for å bruke kortet, i motsetning til de skjulte kostnadene som kommer når du tar ut kontanter på et et vekslingskontor.

Tilbake til toppen

God tur!
Ikke glem å ta med deg Visa-kortet


* Underlagt bankens vilkår og betingelser. Kontakt din bank for mer informasjon.
** Avgifter kan komme i tillegg, avhengig av hvilken bank du bruker.