Visa and Paris 2024 logo ©

Møt Topi

Den finske hinderløperen Topi Raitanen er en stigende stjerne med mye å bevise når han befester seg som en favoritt på vei inn i Paris 2024.

Topi var en topputøver i friidrettsverdenen allerede før han debuterte som senior. Han fikk en bronsemedalje på World University Games, og han tok hjem gullmedaljen ved junior-VM 2015 i stafetten.

Topi debuterte internasjonalt på Sommeruniversiaden i Taipei, der han vant bronsemedaljen på 3000 m hinderløp. Bare 4 år etter sin seniordebut kvalifiserte Topi seg til de olympiske leker i Tokyo 2020, hvor han kom til finalen og endte på åttendeplass.

Etter å ha vært så nær toppen i årevis, viste Topi at han var en å se opp for i baneløp da han vant gullmedaljen i EM i 2022. 

Med så mye internasjonalt edelt metall knyttet til navnet sitt, vil Topi helt klart gå inn i Paris 2024 som en favoritt til å sikre seg de aller gjeveste medaljene.

Nelia Barbosa

Finland

Atletics Logo

Friidrett – hinderløp

Feir den olympiske ånden med Visa

Som offisiell partner innen betalingsteknologi er Visa stolte av å levere innovative betalingsløsninger til Paris 2024, i tillegg til å tilby programmer som støtter olympiske og paralympiske idrettsutøvere over hele verden.