PARTNERSKAP OG ARRANGEMENTER

Visa-sponsoravtale knytter oss til arrangementer som forener verden

Visas sponsoravtaler forener folk globalt og leder oss fremover. Vi støtter arrangementer som OL og Paralympic, VM i fotball, Visa Cash App RB og Oracle Red Bull Racing og NFL, som forener alle overalt.

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Global partner av olympiske og paralympiske leker frem til 2032

Visas satsing på olympiske- og paralympiske leker er noe mer enn en ren sponsoravtale. Vi har sponset den olympiske bevegelse siden 1986, og er stolte for å fortelle at vi i 2003 skrev under på den første globale sponsoravtalen med Den internasjonale paralympiske komité. Vi satser for fullt for å styrke idrettsutøvere og skape en mer inkluderende verden gjennom idrett.

GB's Sky Brown celebrates winning bronze in skateboarding women's park event 2020 Tokyo Olympics

Sky Brown, Team Visa – ©Getty Images – All rights reserved

Visa and Uefa

UEFA kvinnenes fotball

Som den første uavhengige partneren til UEFA kvinnenes fotball, har Visas investering i kvinnenes fotball siden 2018 bidratt til å øke synligheten for sporten på alle nivåer, fremme aksept og sikre spillets fremtid.

England, UEFA European champions

Visa and FIFA 2026 worldwide partner logo lockup

Global partner av FIFA

Verdensmesterskapet i fotball skal til Nord-Amerika i 2026! Som offisiell betalingsteknologipartner for FIFA-arrangementer globalt, vil Visa tilby en sømløs og sikker handelsopplevelse for FIFAs lidenskapelige fans på stedet og levere spennende tilgang for Visa-kortinnehavere. Visa har forbedret turneringsopplevelsen på mer enn 40 FIFA-arrangementer siden 2007.

FIFA Men’s World CupTM trophy lifted in the air

FIFA – ©Getty Images – All rights reserved

Oracle Red Bull Racing and Visa Cash App RB team 2024 logos

Første globale partner for begge Red Bull Formel 1-teamene

Som den første globale partneren til Visa Cash App RB- og Oracle Red Bull Racing Formel 1-teamene, er Visa stolt over å samarbeide med Red Bull Racing for å fremme suksess i den hektiske verden av internasjonal racing. Visa- og Cash-appen vil også bli med i Red Bull Racing for å slå et slag for Visa Cash App RB i den helkvinnelige F1 Academy-kjøringsserien, for å fremme Visas engasjement for å styrke kvinners stilling gjennom våre sponsorplattformer.

The Visa Cash App Red Bull and Oracle Red Bull Racing Formula One teams car liveries

Red Bull Content Pool – ©Getty Images and Visa Cash App RB – Digital Lighthouse – All rights reserved

Visa and NFL proud sponsor logo lockup

Stolt sponsor av NFL siden 1995

Visa har vært en stolt sponsor av National Football League (NFL) siden 1995. Som en eksklusiv tjenesteleverandør av betalinger for NFL og NFLs offisielle arrangementene fornyer vi oss hele tiden. Vi bringer raskere, sikrere og mer praktiske betalingsmetoder for å sikre at fansen ikke går glipp av et øyeblikk når det skjer på banen.

NY Giants offense lines up against SF 49ers during an NFL football game

NFL – ©Associated Press – All rights reserved

Idrett inspirerer og forener folk over hele verden. Visa forteller med stolthet at vi støtter idrettsutøvere, fansen og lokalsamfunn på ikoniske idrettsarrangementer over hele verden.

Portrait of Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy at Visa
Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy