New Detail

Kappløpet om premien på 50.000 Euro er i gang - i Visas aller første European Everywhere Initiative

11/04/2017

Oslo, 11. april: Visa Inc. (NYSE: V) utfordrer nå oppstartsbedrifter og innovative fintech-selskaper fra 18 europeiske markeder til å delta i det aller første European Everywhere Initiative. Deltakerne vil få mulighet til å vinne opp til 50.000 Euro – eller over 450.000 kroner etter dagens kurs - som støtte til et utviklingsprogram sammen med Visa, eller et partnerskap med Visas finansielle klienter. Et utvalg deltakere vil få mulighet til å få tilgang til Visas API-er gjennom Visa Developer Platform, samt ledende mentorer og teknologer til å hjelpe dem med å videreutvikle ideene sine.

Visas Everywhere Initiative ble først lansert i USA i 2015 og er designet for å oppfordre til innovasjon innen betalingsteknologi i en tid der betalingsbransjen skifter fra plast til digital. Nesten 1.000 deltakende oppstartsbedrifter har fått tilsammen $ 1,7 milliarder i støtte. Visa vil fortsette å arrangere Everywhere Initiative i Nord-Amerika, Latin-Amerika og Asia – i tillegg til I Europa.

Kvalifiserte deltakere i Europa inviteres til å sende inn forslag til løsninger som innretter seg til en eller flere av følgende utfordringer via nettstedet til Everywhere Initiative: https://usa.visa.com/visa-everywhere/everywhere-initiative/initiative-europe.html

Utfordring for lokalsamfunn: Hvordan kan digital betalingsteknologi bidra til å skape løsninger som knytter mennesker sammen og som samtidig beriker lokalsamfunn?

Utfording for regionale reiser: Hvordan kan mobilteknologi og tilkoblede enheter forvandle reiseopplevelser innenbys?

Utfordring for internasjonale reiser: Hvordan kan nye produkter og tjenester som baseres på Visas API-er hjelpe med å utvikle mer sømløse reiseopplevelser?

Bill Gajda, Senior Vice President Innovation & Strategic Partnerships, Visa Europe, sier:

- Selve brukeropplevelsen står i hjertet av betalingsbransjen, en sektor som anføres av nye teknologier og som akselerer og utvikler seg i et større tempo enn noen gang før. Gjennom konkurranser som Visas Everywhere Initiative kan vi stimulere til teknologisk innovasjon som fremmer både aksept og brukervennlighet. Med fokus på lokalsamfunn og reiseopplevelser håper vi å kunne legge til rette for en bedre hverdag for folk, uansett hvor de befinner seg. Nå som vi allerede har opplevd suksess på den andre siden av Atlanterhavet, ser vi frem til at innovative, europeiske oppstartsbedrifter melder seg på i jakten på finansiering og fruktbare samarbeid som kan hjelpe dem med å realisere gode ideer.

Finalistene som konkurrerer om premien pitcher ideene sine overfor et live panel under konferansen Money 20/20 i København 26.til 28. juni 2017.