New Detail

Henning Holtan ansatt som ny Regional Managing Director for Norden og Baltikum

15/12/2016

Press Release Image

London, 15 Desember 2016: Visa (NYSE: V) har ansatt Henning Holtan som ny Regional Managing Director for Norden og Baltikum, gjeldende fra 28. november 2016. Han vil fortsette å styrke den regionale virksomheten og drive vekst i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Island, Litauen, Latvia og Estland.

Henning Holtan har en sterk bakgrunn fra betalingsindustrien. Før han kom til Visa var Holtan Chief Operating Officer, samt administrerende direktør for Entercard i Norge og Danmark, posisjonerer han har holdt siden henholdsvis 2014 og 2013. Før dette har han hatt stillinger som Senior Vice President and Head of Operations & Infrastructure, Head of Acquiring and Deputy Head of Cards i Nordea Bank Group. Han har vært styremedlem i styret til Visa Europe i fire år, samt nær ti år i styret til Visa Norge. Før han begynte i finansnæringen jobbet han som Management Consultant i Deloitte.

Henning Holtan sier: "Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i Visa og til å jobbe sammen med mine nye kolleger. Det er spennende tider for betalingsindustrien i regionen, og jeg ser frem til å ta del i den videre utviklingen og utrullingen av kontaktløs, mobil og elektroniske betalinger, i tett samarbeid med forhandlere og aktører i bransjen."

Mark Antipof, Chief Officer Client Engagement i Visa Europe, sier: "Norden og Baltikum er tidlige brukere av nye innovative teknologier - inkludert online og mobile betalinger. Hennings kompetanse i betalingsteknologi vil være uvurderlig for Visas kunder og partnere i regionen, og vil bidra til å forme deres digitale handelsstrategier.”