New Detail

Visa Europe sponser Eurovision Song Contest 2016

26/02/2016

Press Release Image

Stockholm, 26 February 2016 – Visa Europe er annonsert som offisiell partner av Eurovision Song Contest 2016. Visa vil bli foretrukket betalingspartner for arrangementet som finner sted i Stockholm i mai.

Visa vil skape en kontaktløs betalingsopplevelse for publikum som skal delta på finalen og semifinalene i konkurransen, så vel som besøkende til Eurovision Village på Kungsträdgården i Stockholm.

Martin ten Houten, sjef for Norden og Baltikum i Visa Europe, sier:
"Eurovision Song Contest er et meget populært arrangement over hele Europa med flere hundre millioner TV-seere, og er et stort trekkplaster for besøkende til vertsbyen.

"Vi er glade for å kunne sponse årets Eurovision Song Contest, og at de som deltar i Stockholm får oppleve farten og bekvemmeligheten med kontaktløs betaling. Sammen med sentrale interessenter vil Visa Europe lage kontaktløs aksept på Eurovision-arenaene, samtidig som vi viser frem teknologien av kontaktløs betaling og andre kontaktløse opplevelser. "

Jon Ola Sand, Executive Supervisor av Eurovision Song Contest, legger til:
"Vi er glade for å ønske verdens største betalingsleverandør, Visa, som sponsor av 2016 Eurovision Song Contest. Visa Europe har en etablert banerekord i å sponse noen av de største begivenhetene i verden, noe som gjør oss enda mer stolte av å ha dem om bord."

Eurovision Song Contest 2016 markerer 61-årsdagen for den første konkurransen, og er satt ut for å være det største arrangementet hittil, som når 200 millioner TV-seere over hele verden. Eurovision Song Contest 2016 åpner med semifinaler 10. og 12. mai. Finalen blir avholdt 14. mai i Globen i Stockholm.